TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yapılan Ay-yıldızlı yeni hizmet binasına bu ay sonu itibariyle taşınacak.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ile birlikte belediye tarafından yapılan yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Genç, teknolojik donanıma sahip olan yeni hizmet binasında bilgiyi yöneteceklerini ve vatandaşlara 5 yıldızlı hizmet vereceklerini söyledi.

21. YÜZYILA YAKIŞAN BİNA

Yeni hizmet binasında yapılan son çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Osman Genç, "Yeni hizmet binamız gelişim ve değişim örneği sergileyen Canik'e ve 21. yüzyıla yakışır şekilde oldu. Tamamen şeffaf, halkımızın istek ve beklentilerine uygun olan yeni hizmet binamızda artık son hazırlıkları yapıyoruz. İnşallah bu ay sonu itibariyle bu binamızda halkımıza hizmet vermeye başlayacağız." dedi.

ŞEHİRLEŞME ÖRNEĞİ

Yeni hizmet binasının Samsun'un en büyük meydanı olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ile bütünleştiğine dikkat çeken Başkan Genç, "Samsun, bir Selçuklu şehridir ve Selçuklularda şehirler kurulurken, önce bir meydan kurulur, onun yanına yönetim binaları, ibadethanesi olurdu ve şehir onun arkasına doğru gelişirdi. Biz de tarihimizden ilham alıyoruz. Meydanımızı ve belediye binamızı yaptık, şimdi yapımı devam eden 3 bin kişilik camimizle şehirleşmenin örneğini sergiliyoruz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim