YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Burdur’un Çavdır ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, ülkelerindeki savaşta mağdur olan Suriye halkına yardım amacıyla Kaymakam Veysel Yüksel aracılığı ile halktan yardım toplandı.

Kilis kampında bulunan Suriyeli sığınacılara yardım toplamak amacıyla sivil toplum kuruluşları ortaklaşa hareket etti. Çavdır ve köylerinde ev ev dolaşılarak 60.000 TL para yardımı toplandı. Bu para ile 50.000 kg un ve bin 560 adet maya alındı. İki TIR'a doldurulan yardımlar cuma günü Çavdır Kaymakamı Veysel Yüksel, Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Müftü Aziz Erkal ve vatandaşların katılımları ile dualarla Kilis'e gönderildi. Hedefin bir TIR dolusu daha yardım toplamak olduğu belirtildi.

Kaymakam Veysel Yüksel, amaçlarının sivil toplum kuruluşları ile hareket edilerek milleti kaynaştırmak, Türk halkının yardımseverliğini göstermek olduğunu söyledi. Toplanan paraların tek kuruşunun dahi masraf harcamaları için kullanılmadığını ifade eden Yüksel, nakliyesini Çavdır Belediyesi'nin üstlendiğini belirtti.

Editör: TE Bilisim