YouTube üzerinden yayın yapan Babalatv'nin "Açık Mikrofon" programının son konuğu Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan oldu. Uzan, programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında çok konuşulacak bir iddiayı öne sürdü.

Uzan, şunları söyledi:

CENGİZ İNŞAAT İLE EKREM İMAMOĞLU ARASINDA MADDİ İLİŞKİ VAR

"Polis okulu inşaatı var Etiler'de. Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği fakat İBB'nin mahkeme kararlarını dikkate almadan inşaatın yürümesine izin verdiği bir inşaattan bahsediyoruz. Peki bunlar kim?  Yapı AŞ, Atatürk Havalimanı'nın yıkımını yapan şirket. Ortağı kim Erdoğan'ın koruyucusu olan Hasan Yeşildağ. İşin içinde Cengiz İnşaat var. Cengiz İnşaat ile Ekrem İmamoğlu arasında maddi manevi ilişki var, özellikle maddi ilişki var.

En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz

İMAMOĞLU'NUN AKŞENER'İN OĞLU VE EŞİYLE TİCARİ İLİŞKİLERİ VAR

Ekrem İmamoğlu'nun, Meral Akşener'in oğlu ve eşiyle ticari ilişkileri var. Bunun üzerinden Meral Akşener devreye giriyor. Böyle bir sarmal var. Kimin eli kimin cebinde belli olmayan böyle bir ortamda kimse kimseden hesap sormuyor. Ekrem İmamoğlu çok karıştırırsam görevden alınırım diye korkuyor."

Cem Uzan'dan Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener iddiası

Editör: Kerim Öztürk