Dün AKP, bugün CHP'nin, Kürt kardeşimin temsilcisi olarak HDP(PKK)'yı muhatap alması ve dolaylı meşruiyet kazandırma hatası siyaset kurumuna güveni sarsıyor. 

Kürt veya başka herhangi bir etnik aidiyet Türk milletinin parçasıdır.. Ülke insanını Allah’ın verdiği bir zenginlik olarak ve birinci sınıf insan olarak bağrına basmak zorundayız. Farklılıklardan zenginlik ve enerji üretmeyip, ayrımcılık, ırkçılık ve etnik fitne üretmek, Haçlı, Siyonist ve Emperyalist tezgahtır. Adı BOP tur. Etnik hak, gak-guk zırvasıdır. 

Bu etnik imtiyaz ve taviz tuzağına düşmek, suyu kaynayan etnik kazana düşmek gibidir. Oluşan yaralar tedavi edilmez. Bu etnik ameliyat sakat bırakır; uzuvlar yitirilir... bunu AB, ABD veya başka güçlü ülkeler yapmaz. Ödev verilen etnik ameliyata tabi tutulan ülkelere yaptırılır. 

Bu operasyonlarda, kötü yönetim zaafları kullanılarak ve krizler tetiklenerek ülkeye diz çöktürülür. 

Ülkenin milli kimliği, dili, asgari müşterekleri, kuruluş paradigmaları tartışmaya açılırsa, bu işin sonu felakettir. Herkes aklını başına alsın. Seçim biter, patlamaya hazır mayın gibi suni sorunları kucağımızda buluruz. Yarın ısmarlama diğer etnik gruplar kapıyı çalar; emsal olur. PKK benzeri örgütler sıraya girer. 

Türkiy,e Emperyalistlerin oyuncağı ve BM'nin self determinasyon arka bahçesi değildir. Türkiye’de halklar değil Türk halkı ve Türk milleti vardır 

HDP(PKK) siyasi dili ile Kürt sorunu etnik dili AKP ye ve ülkeye Hendek ihanetine giden süreci hediye etti. 193 askeri şehit ettirdi! buz dolabına koyulan; kokmuş, bozulmuş açılımın hiç bir cana şifa vermesi mümkün değildir. Bu dil kandır; gözyaşıdır; ayrılıktır... Özerklik bölünmenin kilometre taşını döşemeye hizmettir. Siyonizm laboratuvarlarının özel üretimi etnik fitnedir. Bu ülkeyi param parça eder.

AKP hata yaptı; CHP aynı yol ve yöntemle ülkenin birliğini koruyamaz! Türk milleti için hiç bir etnik sorun yoktur. Etnik sorun küresel emperyalistlerin suni bölünme havucudur. Bu oyuna gelenler; kullanılır, atılır ve sıradakiler gelir. 

Cumhurbaşkanı adayı olanlardan, her türlü 
terör örgütü İle arasına mesafe koyamayan kaybeder. Zira bu yöntem ateşle oynamaktır. 

Siz muhatap olursanız, onlar da size bu örgütü dayatırlar... yanlış yoldasınız! bir koltuk veya üç beş oy için birlik bütünlük harcını lütfen bozmayınız! 

Ükemiz bu yolla Sevr’in rövanşına ve çakallar sofrasına düşer. 

Bu milletin birliğini savunmak, bu ülkede siyaset yapan herkesin namus borcudur!

Sabri Şenel