Dün dündür,bugün bugündür deyip ,sürekli çıkar peşinde olan , şimdi bizleri görünce köşe bucak kaçan menfaatperestleri izliyoruz. Hele bazı hemşehrilerim var ki, önceleri bize Milliyetçi gözükürlerdi. Akraba ilişkileri,yandaş iş ilişkileri nedeniyle şimdi malı götürenlerin yanında,kucaklarında , sayfalarında ,yan ve yörelerinde sırnaşıp fink atıyorlar. akpkk lılardan daha akpkk lı kesilmişler. Çıkarları bitince dönüp bize yine MHP liyim yalanını uyduracak bu şerefsizler! Sannederler ki bu işler böyle gidecek.Her yokuşun bir inişi vardır Emmoğlu... Hele birileri var ki yazmışız kenara ,gün ola hayrola !
Geçmişte camiamız içinde olan ,ANAP gelince ANAP lı,DYP gelince DYP li,CHP gelince CHP ye göz kırpan ,tabii şimdi de bidiğiniz ,tahmini zor olmayan mekanda olan , onlarca çıkarcı yüzsüz var ! Bizi memlekette görünce sanki bir şeyden haberimiz yok da,hala bize Ülkücü ağzı yapan bazı karakter bozukluğu olan ,onursuz tipler kendilerini çok akıllı sanneden yamukları da bir kenarda tutuyoruz! Yazdığımız yazılar onlara o kadar ters geliyor ki, yağ çektikleri yalamalara mahcup olmamak için ,inadına yazı atan Ülkücülerin yazılarını sayfalarında ,gazetelerinde yayınlamamak için acaip kıvırmalar yapıyorlar ! Ülkücülerin yazılarını yayınlamaktan korkuyorlar,çıkarlarına ters olduğu için beyen tıklaması bile yapamıyorlar...Nerede bir yamuk varsa ,onların ipine tutunmuşlar... Onların yazıları ile haşır neşirler. Korku imparatorluğu o kadar ilerlemiş ki ,söyledikleri ''Özgürlükler '' teranesine kendileri bile inanmıyor artık !
Bu tiplerin çocuklarına bakarsanız hepsi zaten çıkarcıların mekanındalar. Sap keser döndüğünde bunca kaypak ne yapacak acaba ? Eminim ki senden benden daha Ülkücü olduklarını ispat etmek için gelip yalamalıklarına burda da devam edecekler. Bu münafık tavır sergileyenler her zaman olmuştur,olacaktır. Bu iktidarın uzun sürmesi ile birlikte bu tipleri tek tek tanımış olduk. Bunları bu iktidar dönemi boyunca,ne MHP de,ne Ülkü Ocaklarında ne de sivil kuruluşlarda göremedik. Hepsi çıkar cephesinin dehlizlerinde,sivil kuruluşlarında menfaatlenmenin peşindeler.
Oslo da başlayan 10 maddelik sözde anlaşmayla ecdadın Dolma bahçe Sarayında pkk ile Sevr hazırlığı yapanlar,onlara uşaklık yapanlar,özellikle eskiden milliyetçi görünümlü ruhları kara ,sinsi adamlar , hemen ihanet şebekelerinin yanında yer alan bazı tanıdıklar , ateş her yeri yaktığında bu ülkede mi olacaklar? Pkk silah bırakacakmış ,bu söze inanan zeka özürlü bu ülkede çok insan var... Bu adamlar ,bu ülkede ateş herkesi yakmaya başladığı zaman , İsviçre’de mi, ABD de mi, İran da mı,Kuzey Irak ta mı olacaklar ,merak ederiz?
Saygılarımla...
Cevat NAS