8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler! 8 Ağustos pkk kongresi ve Türkiye’yi bekleyen tehlikeler!
Kayseri’de 3 yerinden bıçaklandıktan sonra hastanede ölen Mustafa Sivri’nin (30), katil zanlıları gözaltına alındı. Cinayetin geçmişe dayalı kan davasından kaynaklandığı belirlendi.

Cinayet, Melikgazi ilçesi Cumhuriyet Meydanı tarihi Saat Kulesi’nin yanından geçen tramvay rayları üzerinde dün meydana gelmişti. Mustafa Ö.’yü öldürmek suçundan Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan Mustafa Sivri, açık öğretim sınavı için Kayseri’ye gelmişti. Üniversite seferini yapan otobüs şoförü A.Ö., 10 yıl önce abisi Mustafa Ö.’yü öldüren Sivri ile karşılaşınca ikili arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine göğsünden ve bacağından aldığı 3 bıçak darbesiyle yaralanan Mustafa Sivri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan A.Ö. ve arkadaşı E.T. polisin çalışması sonucu gözaltına alındı. Şüpheliler, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Bu arada dün gece otopsisi yapılan Mustafa Sivri’nin cenazesi toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. Sivri’den geriye Facebook'ta paylaştığı fotoğrafları kaldı.

Editör: TE Bilisim