Ekmeleddin İhsanoğlu: 2014’te bana teklif MHP’den geldi, ‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli’dir Ekmeleddin İhsanoğlu: 2014’te bana teklif MHP’den geldi, ‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli’dir
Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar ameliyathaneye akülü arabalarla giriyor.

Çocuklardaki doktor ve hastane korkusunu azaltmak adına böyle bir projeyi hayata geçiren Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastaneye yeni akülü arabalar kazandırdı.
Çocuk hastaların ameliyathaneye huzurlu bir şekilde girmelerini sağlamak ve tedavi gördüğü servis ile ameliyathane arasında kullanılmak üzere satın alınan akülü arabalar, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Törene katılan anne ve babalar, hizmetten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, duyarlılıklarından dolayı hastane yönetimine teşekkür etti. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ile hastane doktorlarının da katıldığı törenin ardından ilk çocuk hasta ameliyathaneye akülü arabayla uğurlandı.

ÇİZGİ FİLM YAYINI DA YAPILIYOR

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçtiğimiz yıllarda kan alma ve poliklinik birimindeki duvarlar çizgi film karakterleri ile donatılmış, çocukların bulunduğu mekanlarda çizgi film yayını başlanmış ve çocukların hastanede bulundukları süre içerisinde daha rahat bir ortamda tedavi görmeleri için bazı düzenlemeler yapılmıştı.Cihan

Editör: TE Bilisim