İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı
İstanbul'da etkili olan kar yağışı, en çok çocukları sevindirdi. Okul bahçelerini dolduran çocuklar, doyasıya kartopu oynadı. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler ise zor anlar yaşadı.

İstanbul'da gece hafif şekilde başlayan sabah saatlerinde ise bazı ilçelerde etkisini artırdı. Sarıyer başta olmak üzere bazı ilçelerde kar yağışı daha etkili oldu. Kar ve soğuk, yollarda buzlanmaya yol açtı. Kar lastiği kullanmayan ve kara hazırlıksız yakalanan sürücüler, trafikte zor anlar yaşadı. Çok sayıda kaza meydana geldi. Kar lastiği bulunmayan araçlar, yollarda kayarak büyük tehlike atlattı.

Kar yağışı her zaman olduğu gibi yine en fazla çocukları sevindirdi. Okul bahçelerini dolduran çocuklar, kartopu oynayıp kardan adam yaptı. Kar yağışını çok sevdiklerini ifade eden çocuklar mutluluklarını dile getirdi. Kar sevinci yaşayan çocuklar, görüntü alan kameramanı da kartopu yağmuruna tuttu. Bazı öğrenci velileri de kar sebebiyle servislerin çalışmadığını ve çocuklarını okula yürüyerek getirdiklerini aktardı. İşe giden vatandaşlar da yolların kapanması sebebiyle otobüsten inerek yürümek zorunda kaldıklarını anlattı.

Kar yağışının aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim