İyi Parti'de neler oluyor? İyi Parti'de neler oluyor?
Coşkun Eğitim Kurumları, bu yılki şiir yarışmasını şair Abdurrahim Karakoç anısına düzenledi. Karakoç’un kızı Mihriban Karesioğlu ile oğlu Enderhan Karakoç programa jüri üyesi olarak katıldı.

Babalarının adına düzenlenen programa katılan Karakoç ailesi, yeni neslin Abdurrahim Karakoç’u tanımasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Enderhan Karakoç, “Böyle bir etkinliğin yapılmasından çok mutlu olduk. Türkiye’nin dört bir yanında üniversitelerde, sivil toplum kuruluşlarında etkinlikler yapılıyor ama asıl bizim önemsediğimiz nokta gençlerin kendi değerlerine sahip çıkması. Okul yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu programı devam ettireceklerini duyduk mutlu olduk.” diye konuştu.

Karakoç’un ‘Tut Ellerimden’ isimli şiirini besteleyen Müzik Öğretmeni Suat Güzel, bir öğrencisi ile şiiri seslendirdi. Öğrencilerin sırasıyla şiirlerini okumasından sonra oylamaya geçildi. Yarışmanın sonucunda 3 ve 4.sınıflar kategorisinde Rabia Baş, 5 ve 6. sınıflar kategorisinde Nurefşan Gülle, 7 ve 8. sınıflar kategorisinde de Senanur Ateş birinci oldu.

Program, öğrencilere ödül verilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.











Editör: TE Bilisim