Türk'üm diyen Cumhurbaşkanı seçemezsek, Türk milleti şimdilik 36 etnik kökene bölünecektir. Türküm demek ırkçılık olarak tescillenmiş olacaktır.


Bu ırkçılık iftirasını milletçe hak ettik mi? Öcalan,Barzani,Rum kesimi,Erivan,Yunanistan lavrion,İsrail PKK Türkiye'de kim Cumhurbaşkanı olursa en çok sevinir? Niçin bu adresler bayram ederler bu ne anlama gelir? Türk milleti ismini silen karşısında kaybederse fatura çok ağır olur.Kürtçüler bölücüler baş köşede olur. Türk'e Türk'üm diyemeyen Cumhurbaşkanı seçenleri, Tarih ve Türk milleti asla affetmeyecektir.


Türk milleti bu direkt ve dolaylı aşağılanmayı hak etti mi? Türküm diyemeyen kazanırsa, bölücüler postal yalayanlar, ay yıldızlı al bayraktan yoksun bölücüler baş tacı edilir. Türk milleti adını devletinden silmek isteyen karşısında kaybederse fatura çok ağır olur. Kürtçüler bölücüler baş köşede olur.


Türkün adını şanını silme operasyonu hız kazanmaz mı? Türk milliyetçileri nefislerini ayaklarının altına alarak, Türkiye Cumhuriyetinin kurulduğundan bu tarafa, yaşadığı en büyük bölünme tehdidine mani olmalıdır. Şehitlerin manevi huzurunda, başbuğ karşısında Allah huzurunda hesap veremezler. Bunun ilk adımı partili değil Türk'ten yana herkese adil ve tarafsız bir cumhurbaşkanı seçmektir.

Cumhurbaşkanlığı makamı bu devletin en saygın en geleneksel ilkeleri olan binlerce yıllık Türk devlet geleneklerini temsil eder. Bu makamda Türküm demeyi içine sindiremeyeni siz Türk milleti olarak içinize sindirebiliyor musunuz? Türk milleti dünyada göğsünü gere gere milletini söyleyenlerden neyi noksan Türküm demekten utanacak mıyız? Türküm demekten utanan, korkan, kompleks duyanların, canı cehenneme, biz öyle yaratıldık öyle hissettik.

Türküm demeyi en büyük onur saydık bize Türküm diyen Cumhurbaşkanı gerekiyor. Sözleri evirmenin çevirmenin özgürlük hak gak guk edebiyatı ile Türk devleti bölünme federasyonlaşma özerkleşme ve bölünme sürecine sokulamaz. Türk milleti en öncelikli Cumhurbaşkanlığı makamında savunulmalıdır.

NASIL BİR CUMHURBAŞKANI?

Cumhurbaşkanı kucaklayıcı olmalı

Cumhurbaşkanı Türküm diyebilmeli

Cumhurbaşkanı ülkeyi gerdirmemeli

Cumhurbaşkanı ötekileştirmemeli

Cumhurbaşkanı kavgacı olmamalı

Cumhurbaşkanı babacan olmalı

Cumhurbaşkanı aklını dayatmamalı

Cumhurbaşkanı partiler üstü olmalı

Cumhurbaşkanı yok eden olmamalı

Cumhurbaşkanı Türk'e sevdalanmalı

Cumhurbaşkanı hoşgörülü olmalı

Cumhurbaşkanı halkın dili olmalı

Cumhurbaşkanı bölücülerle olmamalı

Cumhurbaşkanı halka ve hakka gitmeli

Cumhurbaşkanı bir partinin olmamalı

Cumhurbaşkanı AKP noteri olmamalı

Cumhurbaşkanı milletin başı olmalı

Cumhurbaşkanı müsrif olmamalı

Cumhurbaşkanı nezaketli olmalı

Cumhurbaşkanı ölümsüzleşmemeli

Cumhurbaşkanı tepeden bakmamalı

Cumhurbaşkanı ağır adam olmalı

Cumhurbaşkanı koltuk hırslı olmamalı

Cumhurbaşkanı gerçek adaletli olmalı

Cumhurbaşkanı aklını dayatmamalı

Cumhurbaşkanı servet derdine düşmemeli

Cumhurbaşkanı Türkü silen olmamalı

Cumhurbaşkanı herkese samimi olmalı

Cumhurbaşkanı milli duruş sahibi olmalı

Cumhurbaşkanı Türk devletine sadık olmalı

Cumhurbaşkanı husumet ve kin duymamalı

Cumhurbaşkanı milletin ortak aklı olmalıdır

Cumhurbaşkanı istişare meşveret üzere olmalı