İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!
Mardin Derik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 'Genç Kızlar Meslek Sahibi Oluyor' projesi kapsamında kurs gören genç kızlar, Demet Akbağ’ın başrolünü oynadığı 'Hükümet Kadın' filmini seyretti.

Derik ilçesinde sinema olmadığından, özel araçlar kiralanarak Kızıltepe Movapark‘a giden yaklaşık 70 genç kız 'Hükümet Kadın'ı seyretti. Sinema filminden sonra yemek yiyip alışveriş yapan kızlar, yapılan etkinlikten memnun olduklarını ifade ettiler.

Proje Koordinatörü Hayrettin Yazıl, “Genç kızlarımız, bir yıl boyunca çalışıp meslek sahibi olmak için kurs gördüler. Kurslardan sonra birlikte gezip sinemaya gitmek isteyen kızlarımızı, kaymakamımız Ahmet Demirci’nin desteğiyle sinemaya getirip, gezdirdik. Yakında tüm genç kızlarımızı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile il dışında gezdireceğiz. Etkinliklerimize katılan tüm genç kızlarımıza, desteğini esirgemeyen Kaymakam Ahmet Demirci ve yürütülen projelerle genç kızlarımızın hatıralarında güzellikler yapan Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim