Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı Demokrat Parti Yomra belediye seçimlerinde iddialı
MHP Genel başkanının Suriye ve Orta Doğu uyarısı ve öngörüsünü Sosyal medyada paylaşmıştık 7 yıl önceki uyarıyı Facebook hatırlattı bu yazıyı ve ekran resmini yorumsuz dikkatlerinize sunuyoruz keşke bu uyarı dikkate alınsa gereği yapılsa bugün bu günleri yaşarmıydık? İşte o yazı; ''ERDOĞAN ORTADOĞU'NUN FÜZE YAĞMURUNA ALINMASINI BEKLEMEKTEDİR''



 917 YIL SONRA HAÇLI İŞBİRLİKÇİLİĞİ İBRETLİK VE UTANÇ VERİCİDİR
 Daha öncesinde de Kosova Modelini önererek havadan yoğun bir operasyonun yapılmasını gündeme taşımış, rejim değişmeden sorunların bitmeyeceğine temas etmiştir.
 Anlaşılan, Başbakan Erdoğan Ortadoğu'nun füze yağmuruna alınmasını beklemektedir.
 Sırf Esad'ı devirmek ve sırf taaddütlerinin karşılanması adına Müslüman coğrafyasına Batılı güçler tarafından ölüm saçılmasını istemektedir.
 Haçlı ordularına karşı muazzam mücadeleler veren Selahaddin Eyyubi'nin, Ehl-i Beyt'in, ilk ezanımızı okuyan Bilal-i Habeşi'nin kabirlerinin yanında, tarihi camilerin, ecdat yadigârı külliyelerin bombalanmasına çanak tutmaktadır.
 917 yıl sonra Müslüman coğrafyasından Haçlı işbirlikçisi bir yöneticinin çıkması biliniz ki ibretlik olduğu kadar utanç vericidir.
 Görüyor ve takip ediyoruz ki, Başbakan Erdoğan düşüncesizce savaş dilini kendisine kılavuz seçmiş ve bunda karar kılmıştır.
 Ölçmeden, biçmeden, milli menfaatleri dikkate almadan, hele hele başkent Ankara jeopolitiğini siyasi angajmanlara dahil etmeden, komşu coğrafyalara operasyon çığlığı atmak cinayetle ve vahşetle eşdeğerdir.
 Bu olanlar hiç şüphesiz milletimizi derinden üzmekte ve yaralamaktadır.
 Suriye'ye muhtemel bir saldırının siyasi ve ekonomik sonuçları tüm yönleriyle irdelenmeden, Esad öncesi ve sonrası muhtemel senaryolar milli perspektifle yorumlanmadan Türk milleti savaşa sürüklenmektedir.
 Başbakan'ın içeride barış, dışarıda savaş naraları atması hiçbir açıdan haklı, meşru ve makul bir durum olmadığı gibi, insani ve İslami de değildir.
 Henüz Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin kararı ve kimyasal silah uzmanlarının raporları belli olmamıştır.
 Kimyasal silahların kim ya da kimler tarafından kullanıldığı objektif olarak netleşmemiştir.
 Bununla birlikte Rusya, Suriye'ye adeta kalkan olmuş, kimyasal silahın muhalif unsurlar tarafından kullanıldığını duyurmuş, perde gerisinde ABD'yle restleşmiştir.
 Birçok Avrupa ülkesi ayak sürümeye başlamış, parlamentolarından müdahale kararı çıkaramamışlardır."

Devlet Bahçeli

Editör: TE Bilisim