Türk halklarının kökeni Türk halklarının kökeni
 Diyanet Vakfı’ndan Bir Kitap.!

“Kurtuluşa ermek için Budist vs Olabilirsiniz MÜSLÜMAN OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ..!

“Sn CUMHURBAŞKANINA ve ilgililere;

2010 yılında, Diyanet Vakfı tesislerinde basılan ve hem Diyanet yayınları arasında 2016 yılına kadar fiilen diyanet kitabevlerinde ve hem de internet kanalıyla satılan,muhtemelen 15 temmuz 2016 ihtilal teşebbüsü akabinde hemen diyanet vakfının sahibi olduğu kendi kitabevlerinden,apar topar toplatılıp ortadan kaldırılan bir kitap var. 
Adı, " DİNİ ÇOĞULCULUK, ATEİZM VE GELENEKSEL EKOL" olup, yazarı da ADNAN ASLAN'dır.

Kitapta anlatılan itikâdi facialar;

Taoizm, Konfüçyanizm, Budizm ve Hinduizm gibi beşerî dinler de İslâmiyet gibi mütekâmil dinlerdir(!) (s. 47).
Söz konusu beşerî dinlerin kökü vahye dayanır ve bugün itibariyle inananlarını aydınlatmaktadırlar(!) (s. 47). 
Bu dinlerde bugün bozulma olsa bile mazerete binaen insanları kurtuluşa götürürler(!) (s. 49).

Herkes tatmin olduğu dine uymakla mükelleftir. Kendi dininin sunduğu hakikatle tatmin olan kimse, İslâm'ı kabul etmekle sorumlu değildir. Bir kimsenin kalbinde İslâm'ın doğru bir din olduğuna dair his oluşmazsa, o kimse İslâm’ı kabul etmek zorunda değildir. Bu durumda o kimse, İslâmiyet dışında inandığı dinle amel etmekle kurtuluşa erer(!) (s. 58).

LÜTFEN YUKARDAKİ VE HELE 58. SAYFADAKİ YAZIYI DİKKATLE BİR DAHA OKUYALIM.

Bu kitap özel bir proje olarak hazırlanmış ve Güzel dinimize bir hançer olarak saplanan bir kitap olup, diyanet matbaasında basılıyor, diyanet yayınları arasında satılıyor.
HAYAL GÖRMÜYORUZ EFENDİM!.. Bu bir gerçek. 
Bu vakfın bir tüzüğü ve yayın politikası var. Buna göre, özellikle üst düzey emeklilerin ikinci bir geçim kapısı olan bu vakfın basımevinde basılıp yayınevinde satılacak kitaplar, yetkililerce incelenir, sakınca olmadığına ilişkin yapılan değerlendirmeden sonra basımı yapılır ve kendi kitap evlerinde satılır. 
Dinler arası diyalog yavesiyle, dinimiz aleyhine olan ve müslümanların itikadını bozan bu kitap, bu yöntemlerle, bu kurumun ilgililerince bu prosedürlerden geçirilerek, bu zehir diyanet kitabevlerinde halka zerkedilmek üzere, satışa sunuluyor.
Sonra, 2016 yılında 15 temmuz ihtilal teşebbüsü vaveylası arasında derhal, satıştan kaldırılıyor, toplatılıp yok ediliyor ve internet satışı da kapatılıyor. 

SONUÇ VE İSTEM:
Yukarda arz edilen hususlar resmi ve gayriresmi kurum ve kuruluşlar nezdinde incelenerek, sayın başkandan en alttaki sorumlularına kadar, tüm yetkililer hakkında, D.İ.B. Mevzuatına aykırılık, dinimizin temel esaslarını ortadan kaldırmaya yönelik örgütlü faaliyetler, fetö terör örgütüne fiili iştirak, yardım yataklık etme hususlarında haklarında gerekli işlemlerin yapılmasını... arz ederim..”
Mehmet Yaman



Editör: TE Bilisim