Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Erzurum'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 346 köy yolu ulaşıma kapandı.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi nedeniyle il ve ilçelere bağlı 346 köy ile 37 mezranın yolu kapandı. İl Kriz Merkezi'nden alınan bilgiye göre ilçelerde kapalı köy yolu sayısı şöyle: Merkez 3, Aşkale 6, Aziziye 44, Çat 13, Hınıs 25, Horasan 40, İspir 52, Karaçoban 1, Karayazı 61, Köprüköy 10, Narman 3, Oltu 5, Pasinler 56, Pazaryolu 5, Şenkaya 4, Tekman 10 ve Tortum 8.
Karla mücadele ekipleri de kapanan köy ve mezra yollarının yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, Erzurum- Bayburt, Erzurum- Ağrı, Erzurum- Erzincan ve Erzurum- Bingöl karayolunu açık tutmak için kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri ile il ve ilçe merkezlerindeki ana caddeler ile kaldırımlarda kar temizlik çalışmasını başlattı.

Editör: TE Bilisim