Yörükler - Kökeni ve tarihçesi Yörükler - Kökeni ve tarihçesi
İsmi bizde mahfuz anne bir not gönderdi:

"Yukarıda belirtilen olayı yaşayan kişi benim. Ve ne hikmetse, bu ikinci kez yaşadığım bir olay. Yılbaşı akşamı gelinimin annesinde  toplandık, (( adı gelin kendi evlat )) ve o akşam biraz rahatsızlandı kendisini annesinin evine yakın bir hastaneye götürdük. İşlem yaparken bir alkış koptu, güvenlik de katıldı, tabii ben şaşırdım ne oluyor diye. Meğer haftalardır hastaneye gelen ilk Türk bizmişiz o yüzden alkışlarla kayıt yaptırdık. 


Ama dünkü yaşadığımı rüyamda görsem inanmazdım. Gerçekten  güvenlik ve kayıttaki arkadaşlar beni tutmasadaydı o kadını ne hale getirirdim bilmiyorum!..


Yaşadıklarımı milliyetçi olduğunu bildiğim için, GüLŞEN le paylaşmak istedim. Allah kimseyi vatanından etmesin. . . 
Allah hiç kimseyi, kendi vatanından  rahatça uzaklaşıp, başka vatanlara hayasızca sahip çıkacak kadar alçatıp insanlıktan çıkarmasın".

...

Ülke herhalde kim fazla doğurursa onun olacak son derece ürkütücü doğum oranları alarm veriyor sosyal doku etnik fitneyi kaşımaya uygun biçimde değişiyor gençler ya işsiz ya geç evleniyor yada çocuk yapmak istemiyor bu tüm sosyal dengeleri alt üst edecek muhtemel bir risk olarak ülke üzerine hesap yapanların hesaplarına çanak tutuyor yiğitler vatan kurtarmak için can verirken tesadüfi (!) birileri bol bol çocuk yaparak vatan sahibi olma her türlü değerini dayatma ve buna demokrasiyide alet ederek ülke el değişme yolunda Türk miletini kendi milli etnik kimliğinden dolayı ırkçılıkla suçlayanların ülkede uzun yıllar dogum kontrol uygulamasını belli bölgelerde teşvik edip birine hap birine silah vermeyi teşvik edenleri iyi analiz etmek gerekir bu konuya kafa yormayan bize buradan sallayan ya beyinsiz yada ırkçı alçaktır acı gerçek şudur Türk anneleri çocuk dogurmazsa ülke çok doğuranların olur.


Editör: TE Bilisim