Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu Merve Dinçel, dünya şampiyonu oldu
Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilmesine rağmen ikinci olarak bir üst tura çıkan Eskişehirspor, Süper Lig'de konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Eskişehirspor, Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde, 9 Şubat Pazartesi günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bu sabah saatlerinde yapılan antrenman ile başladı. Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde yaklaşık 80 dakika süren antrenmanda, dün oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçında görev alan futbolcular rejenerasyon yaptılar. Diğer futbolcular ise ısınma ve pas çalışmasının ardından dar alan taktik çalışma gerçekleştirdiler.

Tedavisine Almanya'da devam eden Mirkan çalışmada yer almazken, Ömer, Özgür ve Hürriyet'in yanısıra bel ağrısı bulunan Boffin sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı çalıştılar. Antrenmanda arka adelesi çeken Diego'nun ise çekilecek olan MR'ın ardından sonra durumu netlik kazanacak.

Bilindiği gibi Süper Lig'in 19. hafta kapanış maçında Eskişehirspor ile Galatasaray pazartesi saat 20.00'de Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Haftanın kapanış müsabakasında hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

Editör: TE Bilisim