Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
ABD'nin Dışişleri Bakanı John Kerry ve Savunma Bakanı Ashton Carter'in yakın zamanda Güney Kore'ye gelebileceği bildirildi.

Güney Kore'nin resmi haber ajansı Yonhap'taki habere göre, Kerry ve Carter'ın yanındaki diplomatlarla beraber Güney Kore, Japonya ve Çin'i ziyaret etmesi bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Güney Kore Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Noh Kwang-il, "İki ülke arasında söz konusu ziyarete ilişkin henüz kesin bir karar verilmese de, Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin, yıl sonuna doğru ABD'yi ziyaret edeceğini dikkate alırsak, Seul ile Washington arasında karşılıklı üst düzey ziyaretlerin gerçekleşmesinden ümitliyiz." diye konuştu.

Öte yandan, Savunma Bakanı Carter'in ziyareti sırasında, ABD'nin Kuzey Kore'nin füze saldırısı ihtimaline karşı Güney Kore'de konuşlandırmak istediği THAAD füze savunma sistemi ile ilgili konuların da gündeme gelebileceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim