Filistin’de bu noktaya nasıl gelindi? Filistin’de bu noktaya nasıl gelindi?

Türk milleti tarih boyunca yönettiği insanların Dili Dini ırkı Korunsun insanca yaşasın diye cephelerde can vermiş Ya Fransa veya Almanya deşelesek kirli pis mazilerine burun dayanmaz. Onların tarihi kin ihtiras katliam kan ve göz yaşı tarihidir.Allah insanlığı sapıkların şerrinden korusun. insanlığı onlara tekrar hatırlatmak öğretmek Türk milletinin misyonu ve görevi olacaktır. Şeyh Edebali “İnsanı yaşatki devlet yaşasın” felsefesi İle asırlarca hüküm sürmüştür. Ülke nüfusunun yarısı Gayri Müslim olmasına rağmen 6 asır herkes dili dini milliyeti ile kalmış Türk milleti onlar yaşasın diye cephelerde hep can vermiştir. Kan can lazım olunca gelin Türkler denmiş yıllarca askerlik yapmıştır.

Sömürgeci Avrupa ülkeleri Afrika veya başka sömürgelerden getirdikleri insanlara insansı adı altında Hayvan muamelesi yaparak 19 asrın sonuna kadar Hayvanat bahçeleri gibi yerlerde saklamışlardır.

O ülke ve coğrafyalardan çaldıkları çırptıkları zenginlikler İle kendilerine gelecek inşa etmişlerdir. sanayi devrimi matbaa Ticari devrim vb gelişmenin zenginlik benzeri imkanlarını zulüm aracına döndürmüş oluk oluk kan ve göz yaşı akıtmışlardır.

Allah Türk milletine onlara bir kez daha insanca yaşama modeli olmanın ne olduğunu göstermeyi nasip eder inşallah!Avrupada geçmişte yaşanan Yahudi düşmanlığı Ülkücülerin şahsında Türklere karşı yeniden hortlatılmıştır. Ey Fransa!Ey Almanya!

Ne derdiniz var Ülkücü ile Ülkücü Türk’ün kendisidir. Asırlarca ırkçılığınız insanlığın felaketi oldu uslanmadınızmı?Yinemi? Avrupa değerleri Ülkücülerin şahsında Türk’e karşı orta çağ haçlı sömürge ve nazi kafasıyla insanlık sınavında bir kez daha sınıfta kalmıştır.

ALMANYA VE FRANSA’DA ÜLKÜCÜNÜN ŞAHSINDA TÜRK’E KARŞI HAÇLI NAZİ VE SÖMÜRGE RUHU HORTLADI!
Allah hiç kimseyi kıblesiz rotasız istikametsiz kıyamsız ve secdesiz etmesin. Ülkücülük ölümlere meydan okuyan milli duruşun karşılıksız sevdanın adıdırÜlkücülük Bilge Kağan’dır Sultan Alpaslan, Kılıçaslan, Fatih, Bozkurt Atatürk, Başbuğ Türkeş Bilge adam Aziz Sancar ve Afrin’de Kızıl Elmadır.İnsanlık onuru Fransız şövenizmi Alman Nazizmini mahkum edecektir. Ülkücülük insanı yaşatma misyonudur.

Fetöye PKKya Asalaya Kaplancılara her Türlü Türk düşmanlarına kol kanat geren katil severler Ülkücüye yasak faşist ırkçı insanlık düşmanları!Alman devletinin Ülkücü karşıtlığı Türk düşmanlığıdır. Nazilerin Yahudi düşmanlığından ne farkı var?

Almanya ve Fransa’da yasaklanan Ülkücülük değil insanlık onurudur!Ülkücüler niçin hedeftir? Avrupa orta çağa geri dönüyor.Sizin evrensel insan hakkı anlayışınız yerin dibine batsın.!

Almanya’da Fransa’da Türk milletinin gözbebeği Ülkücülük yasaklanmıştır. Bu konuda suskunluk kahredicidir.Bu ırkçı Nazizm Fransız şövenizmi Ülkücülerin şahsında Almanya ve Fransa’da korkutulmak sindirilmek diz çöktürülmek istenen Türk milletidir Ülkücü Türkün kendisidir!

Ey Almanya Ey Fransa Dünya Dünyaya vursa Türk milletine diz çöktüremezsiniz.Ama siz bir kez daha kendi değerler sınavınızda sınıfta kaldınız.

Editör: TE Bilisim