TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme; TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme;
Sokaklarda, balkonlarda, pencerelerde  tüm Ülke 6 dakika boyunca alkışladı - muhteşem liderlik ve insanlık savunması örneği.

 Almanlar onları yönetmesi için seçti ve 80 milyon Alman'ı 18 yıl boyunca  yetkinlik, beceri, adanmışlık ve samimiyetle  yönetti.   Saçma sapan bir şey söylemedi.  Fotoğrafı çekilmek için Berlin'in ara sokaklarında görünmedi.  "Dünyanın Leydisi" olarak adlandırıldı ve altı milyon erkeğe eşdeğer olarak tanımlandı. 

 Ülkesinde otoritenin liderliğini sürdürdüğü bu on sekiz yıl boyunca  ona karşı hiçbir suç kaydedilmedi.  Akrabalarından hiçbirini bir devlet görevine atamadı.  Zaferlerin yaratıcısı olduğunu iddia etmedi.  Milyonlarca ödeme almadı, performansını kimse alkışlamadı, imtiyaz ve taahhüt almadı, kendisinden öncekilerle savaşmadı .

 Dün Merkel parti liderliğinden ayrıldı ve arkasından gelenlere devretti ve Almanya ve Alman halkı şimdiye kadarki en iyi durumda.

Nüfusun tamamı evlerinin balkonlarına çıktı ve 6 dakika boyunca kendiliğinden alkışladı.  Ülke çapında ayakta alkışlanıyor .

 Almanya, eski Doğu Almanya'dan olduğunu bilerek  moda ya da ışıklardan etkilenmeyen , gayrimenkul, araba, yat ve özel uçak  satın almayan bir kimya fizikçisi olan liderlerine veda ettiler.

 Almanya'yı zirvede bıraktıktan sonra görevinden ayrıldı.  Ayrıldı ve akrabaları avantaj talep etmedi.  On sekiz yıldır gardırobunu hiç değiştirmedi.  

 Bir basın toplantısında kadın bir gazeteci Merkel'e sordu: ' Aynı kıyafeti giydiğinizi fark ettik, başka yok mu? ' Cevap verdi: "Ben bir devlet çalışanıyım, model değilim "

 Başka bir basın toplantısında ona sordular: ' Evinizi temizleyen, yemeklerinizi hazırlayan vb. Hizmetçileriniz var mı?'  Cevabı şöyleydi: "Hayır, hizmetçilerim yok ve onlara ihtiyacım yok. Kocam ve ben bu işi her gün evde yapıyoruz. '
 
Bayan Merkel diğer vatandaşlar gibi normal bir apartman dairesinde yaşıyor.  Almanya Başbakanı seçilmeden önce bu dairede yaşadı.  Müstakil villası, hizmetçileri, yüzme havuzları veya bahçeleri olmadı.

 Merkel, şimdi eski Almanya Şansölyesi, Almanya'da Avrupa'nın en büyük ekonomisi !!

Almanya Başbakanı Angela Merkel

Editör: TE Bilisim