Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı! Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı!
Kuzey Almanya’da meydana gelen motosiklet kazalarında iki kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Her yıl özellikle havaların ısınmaya başladığı mart ayında yollarda motosiklet sayısı artarken, artışla birlikte kazalarda meydana geliyor. Kazalardan biri hafta sonu Aşağı Saksonya eyaletine bağlı Buxtehude bölgesinde bir motosiklet sürücüsünün hatalı sollaması üzerine karşı yönden helen başkan bir motosiklet ile kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışma sonucu motosikletin biri yanmaya başlarken, diğeri paramparça oldu. Kazada 24 ve 49 yaşındaki iki sürücüde olay yerinde can verdi.

Ölümlü kaza aynı saatlerde olay yerinden geçmekte olan motosikletli grubunu ve iki polisi etkilerken, polis ve grubu sakinleştirmek için olay yerine manevi rehberler çağrıldı.

Hamburg’da meydana gelen kazada ise trafik levhasını fark etmeyen motosiklet sürücüsü bir araçla çarpıştı. Sırtından ve leğen kemiğinden yaralanan 51 yaşındaki kadın sürücü hastaneye kaldırıldı.

Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte trafikte daha çok motosiklet olduğuna ve kazaların arttığına dikkat çeken uzmanlar, "Kazalara daha çok özellikle kış ve olumsuz havalardan dolayı uzun süre motosiklet kullanmayanların antrenmansız olması ve dikkatsizlik neden oluyor. Dolayısı ile dikkat ve kontrol her zaman geçerli bir kural ancak uzun süre kullanmayanlarda yoğun trafiğe çıkmadan biraz antrenman yapmalı." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim