Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Türk İslam Çalışmaları Enstitüsü (IITS) ABD’nin başkenti Washington’da naat gecesi düzenledi. Yoğun katılımın olduğu gecede Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nda derece alan öğrenciler de performanslarını sergiledi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlanan gecenin açılış konuşmasını Program Direktörü Fatih Öner yaptı. Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) dünyada doğru tanınmadığına dikkat çeken Öner, Müslümanların O'nu bütün dünyaya duyurmak zorunda olduğunu söyledi. Öner, “O her an tekrar doğuyor gibi bizim içimizde yaşıyor. Biz bütün kainatı O’nun nuruyla görüyor, O’nun nuruyla biliyor ve O’nun nuruyla anlıyoruz. Dünyanın O'na çok ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.

Programda Dünya Çocuk Korosu sahne aldı. Faruhi Mahmad Şarif’in seslendirdiği İnsanlığın Efendisi adlı eseri büyük beğeni topladı.

Geceye okuduğu ilahilerle renk katan Süleyman Erkişi salondaki tüm çocukları sahneye alıp onlarla birlikte salavatlar getirdi.

Editör: TE Bilisim