Londra’da asker adayı olduğu sanılan bir genç, iki kişi tarafından sokak ortasında öldürüldü.
Görgü tanıklarının ifadesine göre; satır türü bıçaklar ve bir tabanca taşıyan iki saldırgan, üzerinde "Help for Heroes" (Kahramanlara Yardım) adlı orduyla yardımlaşma kuruluşunun tişörtü bulunan kişiye sokak ortasında saldırdı.
Saldırganlar yerde yatan kişinin etrafında turlayarak, civarda toplanan kişilere silah doğrulttu.

Polisin etrafı çembere almasının ardından olay yerine gelen silahlı polis memurları, saldırganları vurarak etkisiz hale getirdi.

Saldırganların İslamcı sloganlar attığı ifade edildi.

İngiltere hükümetinin olayı, "terör saldırısı" olarak değerlendirdiği kaydedildi.

Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi

ÖNCE EZDİLER, SONRA KAFASINI KESTİLER

Olay henüz sıcaklığını korurken, saldırganların “Müslüman” olduğu BBC tarafınca duyuruldu. Böylece saldrının amacının ne olduğunu anlamış bulunuyoruz! İngiltere şuan ayaklanmış durumda. İngilizler işin arkasında ‘Radikal İslamcılar’ ve “El-Kaide”nin olduğuna inanıyor. İngiliz hükümeti: "Bu İslami Terör’dür” açıklamasında bulundu.

"Onların bizle savaştığı gibi bizim de onlarla savaşmamız gerekiyor. Göze göz, dişe diş. Bugün bunları görmek zorunda kalan kadınlardan özür diliyorum ama bizim topraklarımızda kadınlar da aynı şeyleri görmeli. Siz insanlar hiçbir zaman güvende olmayacaksınız. Hükümetinizi devirin, onların umurunda değilsiniz."

BBC: “Saldırganlardan biri ‘Allah’a yemin olsun ki sizlere karşı savaşamız asla bitmeyecek’ dedi.”

Editör: TE Bilisim