Filistin’de bu noktaya nasıl gelindi? Filistin’de bu noktaya nasıl gelindi?
 Hüsnü Mahalli, başroldeki İsrail tarafından Suriye'den kaçırılan Beyaz Miğferlilerin ajan olduğunu ve kimyasal silah oyununun arkasındaki isimler olduğunu iddia ediyor.

Hüsnü Mahalli'nin konu ile ilgili tweet dizisi şöyle:

"Arap medyası : İsrail ordusunun Suriye’den kaçırıp Ürdün’e teslim ettiği Beyaz Baretliler arasında çok sayıda Batı ülke kökenli subay ve ajan da var.

1- Her kimyasal saldırıdan sonra cesurca çıkıp ‘bunun bir CiA-Mossad ve diğer örgütlerin işi olduğunu’ söylediğimde medyanın aşağılık, ruh hastası ve geri zekalı tipleri ve ücretli Troller bana söylemediklerini bırakmıyorlardı : ‘Esad’ın ajanı, Alevi Şii piçi, katil...’.

2- Dün CİA-Mossad operasyonu ile 800 kadar Beyaz Miğferli aileleriyle birlikte Suriye’den kaçırılıp Ürdün’e oradan da ABD, Kanada, Almanya ve belki de başka yerlere götürüldü. Aralarında onları yöneten ve rol veren ‘yabancı ajanlar’ vardı. Adamlar Nobel’i hakettiler..

3-Şimdi bana o kadar küfreden,hedef gösteren, hakaret eden o aşağılık,ruh hastası ve geri zekalı tipler ne diyecek o çok sevdikleri ve destek verdikleri bu CİA-Mossad ajanları için? Üstelik ‘hakiki Müslüman’ tipler diğerleri gibi TSK’nın kontrolündeki Kuzey Suriye’ye gelmediler!

4-Arap Baharı’nın daha ilk günlerinde durumun bu noktaya geleceğini 7 yıl önce yazdım,anlattım ve savundum.Bütün detaylarıyla hiç bir konuda yanılmadın yanıltmadım. Çünkü ben gerçeklerden yana mesleğini seven onurlu bir gazeteciyim. Başkaları gibi satılık değilim. Yalaka değilim.

Rus dışişleri bakanı Lavrov ve genel kurmay Başkanı Putin talimatıyla bugün İsrailli yetkililerle görüşecek. Belki Beyaz Miğferlilerin kaçırılmasını da görüşürler!!!"




Editör: TE Bilisim