Esad yanlılarından Başbakan Erdoğan’a şok protesto. Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye giden Başbakan Erdoğan’ı bir grup Esad yanlısı Suriyeli protesto etti.

Başbakan Erdoğan resmi ziyaret için bulunduğu Macaristan'da bugün Budapeşte'deki ELTE Üniversitesi'ne konuşma yapmak için geldi. Erdoğan, üniversiteye girişinde Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad yanlısı oldukları belirtilen bir grup tarafından protesto edildi.

Erdoğan'ın konuşma yapacağı ELTE Üniversitesi önünde toplanan göstericiler, ellerindeki Beşar Esad posterleriyle Suriye rejimi lehinde sloganlar attı.

Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!

Göstericiler açtıkları "Suriye'den elinizi çekin" yazılı pankartlarla Türkiye, ABD, İsrail ve Katar'ı protesto etti. Hemen önlem alan güvenlik güçleri protestocuları Erdoğan'a yaklaştırmadı.

Başbakan Erdoğan, ELTE Üniversitesi'nde öğretim üyeleri ve öğrencilere hitap ettikten sonra Bratislava'ya hareket edecek.

Editör: TE Bilisim