Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Polis baskınıyla Bank Asya’nın yönetimine el konulması sonrası yeni evlenen Nurten ve Hakan Yılmaz çifti, nikahtan gelen tüm takıları Bank Asya’ya yatırdı. Bank Asya ile duygusal bağları olduğunu belirten Nurten Yılmaz, “Düğünde de ölümde de yolumuzdan dönmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bank Asya’nın yönetimine el konulmasına pek çok çevreden tepki yağıyor. Yaşananlardan sonra Bank Asya’ya destek olmak için çok sayıda vatandaş biriktirdiklerini Bank Asya’ya yatırdı.

Destek olanlardan biri de matematik öğretmenliği yapan Nurten (26) ve Hakan Yılmaz (31) çiftiydi. Ömür boyu beraberlik için ‘evet’ diyen çift, nikahtan gelen tüm takıları Bank Asya’ya yatırdı. Genç çift nikah dairesinden bankaya vatandaşların şaşkın bakışları altında yürüyerek gitti. Bankaya varan çifte vatandaşlar da pankartlarıyla destek oldu. Gelin ve damada bankada da ilgi büyüktü. Vatandaşlar mutlu çifti sık sık alkışladı.

Bank Asya’ya yapılanlara çok üzüldüklerini belirten Hakan Yılmaz, “Sevdiğimiz bir banka. Müşterileriyle ilgileniyor. Aynı zamanda duygusal bağlarımız var. Ben bankanın bir müşterisiyim. Hukukun bir an evvel yerini getirilmesini istiyorum. Şimdi eşimle birlikte mevduatımızda bulunan paraya biraz daha yatırmaya, çekmeye değil yatırmaya, gidiyoruz.” dedi. Memlekette de bir düğün yapıldığını vurgulayan Yılmaz, “Oradan gelen paraları da buraya yatıracağız.” diye konuştu.

Nikahtan gelen takıların hepsini Bank Asya’ya yatırdığını söyleyen Nurten Yılmaz, “Biz gönlümüzü verdik. Düğünde de ölümde de yolumuzdan dönmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim