Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı
 Suriye’nin Hama kenti Kefer Zeyte bölgesinde savaş uçaklarının bombaladığı binada çocuklarının ceset parçalarını toplamaya çalışan 2 babanın feryadı yürekleri dağladı. Sosyal paylaşım sitelerine düşen görüntüde, bir baba eline aldığı poşetle enkazda oğlunun etrafa dağılmış ceset parçalarını toplamaya çalışırken, diğer baba ise çocuğunun cesedini arıyor. Etrafa dağılan çocuğuna ait parçaları toplayan baba sinir krizi geçiyor. 
ELLERİYLE KAZDI 
Görüntülerde diğer baba ise bombanın düştüğü yerdeki enkazı elleriyle kazarak çocuğuna ulaşmaya çalışıyor. Çocuğuna ait en ufak bir parça bile bulamayan baba, “Ahmet’im oğlum neredesin? Canım oğlum neredesin?” diyerek uzun süre gözyaşı döktü. Çevredekilerin yardımıyla uzun süre yapılan aramalar sonrasında çocuğa ait parçaların bulunamaması babanın acısını bir kat daha artırdı. 

"ESAD’IN FÜZELERİ" 
Her iki baba da poşet içine konulan birkaç parçaya sarılarak ağladı. Saldırı sonrasında binaya isabet eden füze parçasını getiren bir şahıs “Esad’ın halkı vurduğu füzeler bunlar” diyerek sitemde bulundu. İki çocuktan geriye ise yerdeki bir tek ayakkabı ve babaların topladığı birkaç ceset parçası kaldı.
Editör: TE Bilisim