Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
 Evet/Hayır tercihi saygıdeğerdir.

TV'lerin tamamında haktan adaletten demokrasiden çok uzak bir tercih dayatma vicdan yaralamıyorsa o vicdanın ayarı bozulmuş ölçüleri kaybolmuştur..

Böyle seçim olmaz Devlet eliyle millete dayatılan Evet ve Hayır diyene utanç verici iftiralar ondan sonra AB ye dünyaya demokrasi adalet lafları insana uygun organları ile gülerler nitekim dış basında referandum ile ilgili haberler çok üzücü bir koltuk uğruna ülke itibarı bu kadar ayağa düşürülemez ne kadar çırpınırsanız çırpının her ömrün her iktidarın muayyen bir ömrü vardır gelecek mutlaka günle ilgili hükmünü verecektir.

Devekuşu rolü oynayarak ülkeyi ve milleti hiç kimse babasının çiftliği anlayışı ile yönetemez.Toplumsal ortak aklı kendi aklı tahayyülü ile sınırlayanlar dünyada nasıl algılandığımızın Ar-Ge sini yaparak utanç duymalılar bu manzaralar Türkiye'ye yakışmıyor her kabahat hata kifayetsizilk haçlı suçlaması ile örtülemez.

Haçlı şuuraltı bir gerçektir ama bu davranışlar sadece o bakışın daha katılaşmasına dolaylı hizmet eder.


Editör: TE Bilisim