Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı! Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı!
Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE) ilk Avrasya konferansı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenleyecek. IAEE Başkanı Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Bakü'de gazetecilerle görüştü. Hyatt Regency Hotel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Kumbaroğlu, IAEE'nin ilk Avrasya konferansını Bakü'de düzenleyeceklerini bildirdi. IAEE Genel Sekreteri David Williams'ın da bulunduğu toplantıda konuşan Kumbaroğlu, "IAEE olarak 2016 yılında dev bir organizasyona imza atmak için kolları sıvadık." dedi.

IAEE'nın ilk Avrasya konferansını 28-31 Ağustos'ta Bakü'de gerçekleştireceklerini söyleyen Kumbaroğlu, Avrasya sorunlarının masaya yatırılacağı toplantıda geleceğin enerji politikalarını ekonomik bakış açısıyla şekillendireceklerini ifade etti.

Avrasya coğrafyasına önem verdiklerini dile getiren Gürkan Kumbaroğlu, G20 zirvesi öncesinde Antalya'da; Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'den enerji bakanı ve CEO düzeyinde katılımla Türk Akımı ve TANAP odaklı tarihi bir konferans gerçekleştireceklerini de bildirdi. Kumbaroğlu," Bunun yanı sıra bu coğrafyada bir diğer önemli gelişme de İran'a yönelik ambargonun kalkması. Bu kapsamda da 22-23 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul'da iş dünyası ve hükümet temsilcilerine yönelik ayrı bir konferans düzenleyeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim