Facebook’un kurucusu Zuckerberg’a site üzerinden özel mesaj göndermek isteyenlerden 100 dolar ücret aldığı ortaya çıktı.

Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı

ZUCKERBERG’A MESAJ GÖNDERMEK NE KADAR?

Teknoloji sitesi Mashable, Facebook’ta Mark Zuckerberg’i takip etmeyip sitenin kurucusuna özel mesaj göndermek isteyenlerden 100 dolar aldığını belirledi. Buna göre 100 dolar ödeyip gönderdiğiniz mesajların okunmak istenmeyen ‘Diğer’ bölümüne gitmesini engelleyebiliyorsunuz.

SADECE TAKİP ETMEYENLER

Facebook ‘Diğer Mesajlar’ bölümüyle o anda okumak istemediğiniz mesajları ayırmanızı sağlıyor. Ancak pek çok kullanıcı bu uygulamadan habersiz ve bu uygulama önemli mesajların araya karışmasına da neden olabiliyor. Mashable’ın farklı hesaplardan denediği mesaj gönderme denemelerinde, sadece Zuckerberg’in takipçisi olmayanlara böyle seçenek sunduğu görüldü.

MESAJ GÖNDERMEK 1 DOLAR

Birbiriyle arkadaş olmayan kişiler karşı tarafa mesaj etmek istediğinde 1 dolar ödeyecek ve bu ücret sadece bir kez alınacak.

Editör: TE Bilisim