Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf’ın davetlisi olarak İsveç’e resmî bir ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e eşlik eden Hayrünnisa Gül, dün Kraliçe Silvia ile birlikte bir dizi program gerçekleştirdi.

Bayan Gül ve Kraliçe Silvia, program kapsamında ilk olarak yaşlılar için günlük bakım hizmetleri sunan ve bu alanda eğitim programları düzenleyen Silviahemmet Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Müdürü ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bayan Gül ve Kraliçe Silvia, vakfın faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra vakfın eğitim salonlarını ve örnek bir bakım odasını gezen Bayan Gül ve Kraliçe Silvia, bakımevinde bulunan yaşlılarla bir süre sohbet etti.

Bayan Gül ve Kraliçe Silvia ziyaretin sonunda Rinkeby Yaşlılar Evi’nde yaşayan iki Türk vatandaşı ve hemşireler ile de bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı görüşmede Türk vatandaşların talebi üzerine konuklara Türkiye’den getirilen Türk kahvesi ve lokumu ikram edildi.

Yaşlılarla yakından ilgilenen ve onların dertlerini dinleyen Bayan Gül ve Kraliçe Silvia, yaklaşık bir buçuk saat süren ziyaretin ardından vakıftan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim