Yunanın Türk kıyımının, İskeçe festivali ile kutlanması Yunanın Türk kıyımının, İskeçe festivali ile kutlanması
Hollanda'daki Türk işadamlarının oluşturduğu en büyük kuruluşlarından biri olan Hollanda Genç İşadamları Federasyonu (HOGİAF) başkanlığına Şükrü Masmas seçildi.

Federasyon tarafından yapılan yazılı açıklamada, iki dönemdir HOGİAF başkanlığını yürüten Mehmet Kabakyer'in görev süresinin dolması nedeniyle yapılan seçimde Şükrü Masmas'ın oy birliği ile başkan seçildiği bildirildi.

Aynı zamanda Den Haag İşadamları Derneği (DİAD) başkanlığı görevini de yürüten Masmas, görevini ekip ruhuyla hareket ederek en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirtti.

Hollanda’nın farklı bölgelerinde faaliyet gösteren işadamlarına ait 8 derneğin bağlı olduğu ve 2006 yılında kurulan ve HOGİAF, yüzlerce üyeye sahip.

HOGİAF’a üye 8 derneğin temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda yapılan seçimler sonunda HOGİAF yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Şükrü Masmas (Başkan), Vecih Er ( İkinci Başkan ), İsmail Meral (Başkan Yardımcısı), Ahmet Taşkan, Sakir Yaşar, Bahattin Güler, Suayb Ceyhan, Yılmaz Öz, Hüsnü Dal, Ömer Solmaz, Zeki Güngor, Mevlüt Cakı, Özkan Bayraktar

Editör: TE Bilisim