İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti
Hollanda Genç İş Adamları Federasyonu (HOGİAF) Orta Ölçekli KOBİ'ler Birliği MKB Hollanda, 'Girişimciler haftası' programı çerçevesinde, 'Türkiye'de yatırım şansları' konulu bir seminer düzenledi.

Utrecht Beatrix tiyatro salonu binasında bu yıl 16.'sını düzenlenen programa Ankara'dan T.C. Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı Fahriye Özlem Nudralı ve T.C. Rotterdan Ticaret Ataşesi Tuba Sander konuşmacı olarak katıldı. Nudralı konuşmasında geçen yıl Türkiye'de yürürlüğe giren yeni teşvik paketini tanıtan bir sunum yaptı. Nudralı sunumunda Türkiye'nin altı teşvik bölgesine bölündüğünü ve yapılacak yatırımlara bağlı olarak devletin sunmuş olduğu kolaylıkları anlattı.

Programda konuşan HOGİAF Başkanı Şükrü Masmas ise yapılan bu çalışma ile Türkiye'de 2012 yılında yürürlüğe giren yeni teşvik yasasının daha iyi tanıtılmasını ve Hollanda'dan Türkiye'ye yatırım teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtti. Masmas ,ayrıca gelenek haline gelen MKB Nederland otobüsünde canlı yayına katılarak Türkiye ile ticaretin önemi hakkında bilgi verdi.

Nisan ayının ikinci haftasında düzenlenen MKB girişimciler haftasının bu yılki konukları arasında Başbakan Mark Rutte, Ekonomi Bakanı Henk Kamp, Dış Ticaret Bakanı Liliane Ploumen ve Başbakan Yardımcısı Lodewijk Asscher de vardı. Girişimciler haftasında, son yıllarda ekonomik alanda önemli adımlar atan Türkiye ilgi noktası oldu.

Editör: TE Bilisim