TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme; TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme;
Başbakan Cameron, Ukrayna-Rusya arasında devam eden çatışmalara yönelik İngiltere’nin, Ukrayna’ya destek amacıyla askeri bir eğitim kadrosu görevlendirileceğini açıkladı.

İngiltere Parlamentosu’nun, alt kanadı Avam Kamarası’ndan üyelerin bulunduğu bir komiteyle, ülkenin devlet hizmeti ve dış ilişkilerini başbakanla değerlendirmeye yönelik yılda 3 kere düzenlenen toplantı, bugün yapıldı. İngiltere Başbakanı David Cameron toplantıda, 12 Şubat’ta Rusya ve Ukrayna arasında yapılan ateşkese rağmen Ukrayna’nın doğu bölgesinde devam eden çatışmalarda verilen mücadeleye destek amacıyla, gelecek ay İngiltere’den görevlendirilen askeri bir ekibin Ukrayna Ordusu’nu eğitmek amaçlı gönderileceğini söyledi.

Başbakan Cameron, "Bir sonraki aydan itibaren, Ukrayna’yı, sağlıktan, istihbarat taktiklerine, istihbarattan lojistiklere kadar bir dizi eğitim ve danışmanlıktan geçirmek üzere İngiltere’den görevli personelleri bölgeye göndereceğiz.” dedi.

Ayrıca İngiliz Başbakan, Ukrayna’da piyade eğitimi için de askeri bir program geliştirildiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim