9 Kasım’da gerçekleşen oturumda oybirliğiyle onay kararı çıktı. Yapılan açıklamada bu yasa tasarısı ile ilgili bir sonraki oylamanın 18 Mart 2022’de gerçekleşeceği belirtildi.

Almanya, Brezilya, Fransa ve İtalya gibi ülkelerin yanı sıra uzun yıllardır ABD Başkanları “Büyük Felaket” kavramını kullanıyordu. Fakat 24 Nisan 2021’de ABD Başkanı Joe Biden, 1915 olaylarını tanıdığını açıklayarak Ankara-Washington hattında gerilime sebebiyet vermişti.

Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor

Birleşik Krallık’ta yasa tasarısını gündeme getiren Tim Loughton, “Dünya genelinde 31 ülke resmi olarak soykırımı tanırken Birleşik Krallık halen bunu tanımadı. Ermeni Soykırımı’nı tanımamak işlenen suçlara yönelik tehlikeli bir mesaj verme riski yaratıyor” dedi.

ERMENİ DİASPORASI SOYKIRIM İFTİRASINDA DUR DURAK BİLMİYOR!

Bütün bunlar olurken Türkiye bu konuda neler yapıyor? Bu fitne tohumlarını ekenlerin hedefi nedir?

Dünyanın bir çok ülke parlementosundan geçen Soykırım karar tasarıları Ermeni iftiraları resmileşirken Türkiye neyle meşguldür? Yöneticiler Bilim adamları Türk devleti Türk milleti gereğini yeterince yerine getirmekte niçin geçikiyor? 1683 Viyana bozgununu Sakarya’da Telafi ettik.Cephedeki savaşı masa başında Dünya parlementolarında kaybetmemeliyiz. Bunlar maksatlı planlı Ermeni çalışmalarıdır.Ardından Tanıma Tazminat ve Toprak talebi gelecektir. Bu açık tarihi gerçeklerden bihaber milli tarih şuuru yoksunu kişilerle hiç bir yere varılmaz.Bu iğrenç tezgah bozulmalı şehit ve gazilerin Ermeni Taşnak çetelerinin katlettiği masum insanların kemikleri sızlamamalıdır.

Editör: TE Bilisim