Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Haber ve Yorum:

Bazı şeyleri onca zaman sonra öğreniyoruz. Yanıbaşımızdaki insanlar ile o kadar uzaklaştırılmışız ki, şimdi yaptıklarını ve konuştuklarını duyunca hayrete düşüyoruz.

Her türlü Avrupa-Asya tartışmasından uzakta kalarak belirtelim... bu coğrafi çatışmaların ortasında bazı bilgilerin bizden özellikle saklandığı ve küresel propaganda güçlerinin tesiri altında kaldığımız çok açık. Avrasya Birliğine gireriz-girmeyiz o ayrı konu... bu haberi ele almaktaki amacımız o düşüncelerden birine hizmet etmek değil. Amacımız sadece etrafımızda neler olup bittiğini daha BİLİNÇLİ şekilde süzebilmek...

Örneğin;

Ayetullah Ali Hamaney'in babasının TÜRK olduğunu; İran-Irak Savaşı sırasında Türk gibi savaştığını ve yükseldiğini; sonra 1981 ve devamında 2 kere İran'ı Türk bir Cumhurbaşkanının yönettiğini; o zaman yaklaşık seçmen nüfusunun 30 milyon civarında olduğunu ve bunların 16 milyonunun Hamaney'e Cumhurbaşkanlığı için oy verdiğini... BUNDAN YÜZYILLAR SONRA TARİH KİTAPLARINDAN MI ÖĞRENECEKTİK? 

Bu denli bir Amerikan Propagandası kuşatması altında, kendi soyumuzdan insanları düşman mı bellemiştik?

Haberin sonunda Hamaney'in bir mitinginde TÜRKÇE konuşmasının videosu var... mutlaka izleyin... 

Şimdi haberimize geçelim... Haber Sputnik'te yapılmış... Muhtemelen şu anda da Rus propagandasının sonucu böyle bir haberi okuyoruz. Ne önemi var ki? Tüm ömrü boyunca "Ne Amerika, Ne Rusya, Ne Çin.. Her şey TÜRKLÜK için!" diye bağırmış biz Ülkücüler, şerbetliyiz... Amerika propagandası tarafından kuşatıldığımız zamanlarda da milli benliğimizden asla vazgeçiremediler. Varsın Rusya da denesin.

Biz işin gerçek tarafındayız... ve o gerçek de Hamaney'in bir Türk olduğu ve şimdi okuyacağınız haberden anlaşıldığı üzere, Türkçe hassasiyetinin olduğu.... işte bizim tek ilgilendiğimiz gerçek bu...

...

Sputnik’in haberine göre, İran dini lideri Ayetullah Hamaney'in küçük bir çocukla sohbet ettiği görüntüler yansıdı. Görüntülerde, çocuğun Hamaney'e üzerinde bir şeyler yazılı bir kağıt gösterdiği görülüyor. Kağıda bakan Hamaney ise çocuğa Farsça birkaç soru soruyor. Ardından da "Maşallah. Türk müsün, Fars mı?" sorusunu yöneltiyor.

Bu soru üzerine araya giren anne, çocuğunun Türk olduğunu ancak Türki dil konuşmayı bilmediğini belirtiyor. Ayetullah ise "Okulda ve sokakta Farsça öğretiliyor. Siz de evde Türkçe öğretin, her ikisini de bilsin" yanıtını veriyor. (Kaynak: Yeniçağ)


HABERALP



Editör: TE Bilisim