Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Bunu dinleyip de dizleri titremeyen vicdan taşlaşmıştır. Gümüşhane'li Ozan Harşit ve Kelkit vadisinin yiğit sesi Ali Tuncer'in.( Şehit Ağbisi ) Ankara'da 90 Bin kişiye Okuduğu ve Kendi yazdığı Eser Kendi Sesiyle.Şehitlerin emanetine sahip çıkmak namus şeref ve haysiyet borcumuzdur.

Vatan devlet millet bayrak ezan dilimiz ve her türlü milli ve mukaddes değerimiz şehitlerin bize emanetidir.Türkiye ülkeye ait bütün gelecek kararlarını şehitlerin şehadet sebepleri ve vasiyeti üzerinden veremezse Allah bizi milletçe hesap vermekten korusun! Sahi kanlı katil taleplerine geçit vereceksek onlar siyasetin dili olacaksa niçin onları şehit verdik?

Şehit gelmesini isteyen alçaktır ama şehit olmak istemeyen Türk evladı olamaz onu Türk anneleri doğurmaz.''Bayrak iniyorsa sende git'' emrini veren tarihteki Bilecik'li Türk annesinin sayısı bu topraklarda milyonlarla ifade edilir.Vatan bölünüyorsa,bayrak iniyorsa,millet bölünüyorsa,yeni paçavralar rüzgar alıyorsa her türlü milli ve mukaddes değeri korumak her millet evladının namus şeref haysiyet borcudur.''Peygamberlerden sonra şehitler gelir'' şehit olanlar niçin olmuştur? Onlarla övünen herkes kandan mı beslenir? Bu topraklarda kanlı bir kalkışmanın tohumlarını ekenler yarın Allah korusun kan göz yaşı ve acılar biçmezlermi?

Bu şehit yakını aslında şehitlerin aramızda dolaşan ve ancak idrak ve anlayışı felç olmayanlara sesini mesajını iletiyor.Allah milletimizi ve ümmetimizi insanlığı fitne ve bölücü felaketlerden korusun!

Editör: TE Bilisim