Asya’nın Orta Noktası: Tuva Asya’nın Orta Noktası: Tuva
Dünyanın önde gelen teknoloji devi Apple'in ölen kurucusu Steve Jobs'ın eşi Laurene Powell Jobs, eşini her gün özlediğini söyledi.

Steve Jobs'ın ölümünün ardından ilk kez Amerikan NBC televizyonuna konuşan Laurene Powell, eşinin kamu ve özel hayatta izler bıraktığını söyledi. Powell, "Kamu hayatındaki izlerini ürünleriyle her gün görüyoruz. Steve Jobs'ın çok derinden ilgilendiği bu ürünler yaşamımızı ve iletişim kurma şeklimizi değiştirdi." dedi. Steve Jobs'ın insanların en iyi şekilde çalışmasını sağlayacak ürünler yapma peşinde olduğunu kaydeden Powell, "Bunu da başardı. Kamuda bıraktığı bu izlerle yaşamak güzel." ifadelerini kullandı.

Laurene Powell, Steve Jobs'ın özel yaşamında bıraktığı izlerin kendisinde olduğunu belirtti. Powell, "Onu her gün özlüyoruz." diye konuştu. Kameralardan uzakta bir yaşam süren Powell'ın röportajda eşinin ölümüne ilişkin bir soru sorulmasına izin vermediği kaydedildi. Ayrıca Powell'ın, göçmenlik yasasına ilişkin reforma destek amacıyla çekilen belgesele verdiği destekten ötürü röportaja onay verdiği de bildirildi.

Editör: TE Bilisim