İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti İşgalci Çin, Doğu Türkistan’ın müdafii Prof. Karluk’un 90 yaşındaki annesini katletti
Güney Afrika’da bebekken ailesinden kaçırılan kız, 17 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu. Bebeği Cape Town’daki bir hastaneden kaçıran kadın mahkemeye çıkarıldı.

Kızları kaçırılan Celeste ve Morne Nurse adlı çift, medyaya yaptıkları açıklamada, "Kaçırılan kızımız diğer kızımızla aynı okula gidiyordu. Aradaki benzerliği görünce şüphelendik ve hemen kahve içme bahanesi ile Café’de oturduk. Polise haber verdik ve DNA testi haklı olduğumuzu gösterdi.

17 yaşına gelen kızın gerçek annesi Morne Nurse, kızın sosyal hizmet çalışanları tarafından büyütüldüğünü ve psikolojik destek aldığını öğrendiklerini ifade etti. Öte yandan kızı kaçıran kadının akrabası ise Cape Town Sulh Mahkemesi dışında gazetecilere, "Kızı biz büyüttük, ona sahip çıktık." dedi.

Bebek kaçırmaktan tutuklanan çiftin çocuklarının olmadığı anlaşıldı. Çiftin 6 Mart’ta tekrar mahkemeye çıkarılacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilisim