Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı! Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı!
Kamboçya’nın turistik Sihanoukville kentinde Perşembe gecesi silahlı saldırıya uğrayan tekne turu işletmecisi bir Türk, bu kez kasten adam yaralama suçlaması ile gözaltına alındı.

Sihanoukville Emniyet Müdür Yardımcısı Em Voleak " Türk işletmeci hakkında bıçakla adam yaralama ihbarı vardı ve işyerine gidip polis merkezine getirdik." dedi.

Perşembe akşamı kimliği belirsiz kişiler tarafından aynı Türk’ün aracına bir kumarhane önünde 10 el ateş edildiği öğrenildi. Saldırıda Türk işletmeci yara almadan kurtulurken bir Kamboçyalının ayağından yaralandığı aktarıldı. Sihanoukville polisi saldırının intikam amaçlı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Em Voleak Perşembe günkü saldırı ile alakalı "Silahlı saldırıdan hemen sonra polis olay yerine intikal etti ama yakalayamadık." şeklinde konuştu.

Sihanoukville Valisi Chhit So-khon bir grup yabancı restoran işletmecisi ile Türk işletmeci arasında iş rekabetinden dolayı kavga çıktığını söyledi. Silahlı çatışmanın üç grup arasında çıktığını belirten Vali Chhit bu gruplardan biri Türk, biri İsrailli üçüncü grubun kökenini ise henüz belirleyemediklerini söyledi.

Kamboçya polisi turistik kent Sihanoukville’de son zamanlarda ve özellikle yabancılar arasında çıkan silahlı çatışmalar nedeniyle alarmda. Polis silahların ülkeye nasıl sokulduğu ile ilgili daha detaylı çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim