TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme; TÜRK Dünyası Noterler Birliği’nin kurulmasıyla ilgili bilgilendirme;
 Barzani Kuzey Irak da bağımsız Kürdistan Devletinin ilanı için referandum kararı aldıktan hemen sonra suni bir Katar krizi çıkarılarak bütün dikkatleri katar üzerine çekip Kuzey Irak referandumuyla alakalı süreç sessiz sedasız devam ediyor.

AKP iktidarı İstanbul'da Barzani'nin paçavrasını göndere çekerek, Barzani'yle ticari ilişkilerini devam ettirerek, Barzaninin referandum kararını destekliyor olabilir.

Kuzey Irak da ki Kürt Devletinin kurulmasını istiyor olabilir. Hatta Akpnin politikalarını destekleyenler de Kuzey Irak da ki Kürt Devletinin kurulmasını destekliyor olabilirler.

Ama ben bir Türk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini yöneten siyasilerden değil, Devlet Adamlarından bu projenin derhal durdurulmasını istiyorum.

Kuzey Irak da İsrailin köpeği, Yahudi Barzaninin başkanlığında bağımsız bir Kürt Devleti kurulmasına Hayır diyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti için Hayır, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için Hayır, Büyük Türk Milleti için Hayır diyorum.

Ankara'da kendi koltuklarını sağlama almaya çalışan beyler!

16 Nisan referandumunda Evetçilere cennet vaat edenler, Hayır verenleri terörist ilan edenler siz Kuzey Irak da ki bağımsız Kürdistan Devletinin kurulmasına ne diyorsunuz?

Osman Demir


Editör: TE Bilisim