Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı! Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı!
 IŞİD denilen sapık ve vahşi terör  örgütü geçen hafta Telafer'den kaçmaya çalışan ve aralarında kadınlar, çocuklar ve yaşlılar bulunan 200'den fazla Türkmen soydaşımızı katletti. 
Türkiye, resmi olarak sadece, Dışişleri Bakanlığı sözcüsü düzeyinde yazılı bir mesajla olaydan büyük infial duyulduğunu açıkladı!..Devletin en yetkili ağızlarından çıt çıkmadı...
Birkısmı  rüşvet  paraları ile  kurulmuş olan diğerlerinin ise  Devletin bütün ekonomik imkanlarının hizmetinde olduğu lağım medyasından ve sözde dem(b)okrat olan diğer küresel besleme medyadan bu vahşete ilişkin herhangi bir tepki, tavır açıklama ve Kamuoyu oluşturma şeklinde karşılık gelmedi.
Söz konusu Araplar olduğunda dünyayı ayağa kaldıran ve televizyonlarda sürekli gözyaşı seremonileri düzenleyen "one minute" kahramanları ile diğer  siyasiler ise tamamen duyarsız ve  vicdansızca  bir tutum içinde. 
   Bu konuyla ilgili  en ciddi ve belirgin tepki MHP Genel merkezinden geldi ancak Kamuoyu oluşturma konusunda her zamanki gibi yine cılız ve başarısız kaldık. 
    Çünkü tıpkı Yunanlar tarafından  gaspedilmesine seyirci kalıp kamuoyu oluşturanları da  susturdukları  Ege'deki  18 Ada ve onlarca kayalık gibi daha öncelikli ve siyasi fırsata dönüştürülecek bir gündem arefesinde bu çıkış Akp tarafından gündemden kaçırıldı.

Dantelli örtülere "kefenimiz" diye sarmalanan Rabiacılardan yine çıt yok!..

 Ayrıca daha acısı;
   14 Temmuz 1959 Tarihi sadece TÜRKMENLER in değil  sadece Türk Dünyasının de değil tüm İnsanlığın kara bir günü olarak tarih sayfalarında zikir edilecektir, zira KERKÜK'te Türkmenlere karşı işlenen böyle canice ve vahşice bir katliamı Dünya görmemiştir.

   Türkmen gardaşlarımızın  bir kısmı diri diri  toplu mezarlıklara gömülmüş bir kısmı direklere asılarak idam edilmiş, diğer bir kısmı da askeri araçlara  bağlanıp Kerkük'ün sokak  ve caddelerinde sürüklenerek şehit edilmişlerdir. Bu vahşette tabiiki yahudi beslemesi Türk düşmani 'Barzani' ailesinin 
katkısı büyüktür. 
  Ne yazık ki üç gün süren bu soykırımı o tarihte bütün Dünya görmezden gelmiş ve sesini çıkarmamıştır. 
58 yıl önce olduğu gibi bugün de adeta soykırım vahşeti olan bu insanlık dramı ile ilgili bir tepki açıklaması, değerlendirme hiç olmazsa anma programı bile yoktur... Vah Türk Milleti!  Vah Türkiyem!
 Ne Hallere düştük!..
 Vicdanı, adaleti ve vefası olmayanın, zulme seyirci kalanın imanı kâmil midir sizce ?..

 Bu konuya ilişkin en ciddi tepkiyi ve Kamuoyu oluşturma başarısını vicdanlı  MHP yetkililerinden, Türk milliyetçileri ve Ülkücüler ile ülkü Ocaklı gençlerden bekliyoruz!..
                                      ***
Bu yazı Ülkü-tek Yüksek İstişare Kurulu üyesi 
Türkmeneli İnsan Hakları Derneği Başkanı 
Sn. Savaş AVCI'dan alınan  veriler ışığında hazırlanmıştır.

Erdinç BALCI ([email protected])

Editör: TE Bilisim