Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çin’in Şincan Uygur Özerk Bölgesi’nin merkezi Urumçi’deki temasları sırasında gezdiği çeşitli tesislerin ardından Çin’e övgüde bulundu.

Kılıçdaroğlu, 6 günlük Çin temaslarının son ayağı olan Urumçi’de Ekonomik ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’ni (UETD) ve Goldwind rüzgar gülü enerji şirketini gezdi. Geliştirme bölgesindeki temasları sırasında bilgi alan Kılıçdaroğlu, burada şeref defterini imzaladı. Dijital tahtaya da CHP diye yazan Kılıçdaroğlu, sonrasında rüzgar enerjisi fabrikasını gezdi. Buradaki gezisinde de kendisine küçük bir rüzgâr gülü maketi hediye edildi.

Basın mensuplarına konuşan CHP Genel Başkanı, "Çok güzel çalışma yapıyorlar. Başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Sürekli geliştiriyorlar. Bununla ilgili güzel araştırma merkezleri oluşturmuşlar. Çok sayıda bilim insanı çalışıyor. Elbette bilime yapılan her katkı, insanlığa yapılan bir katkıdır." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, temaslarının ardından özel uçakla yerel saatle 17.30’da Ankara’ya hareket etti.




Editör: TE Bilisim