Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı! Ermeni iftiralarını çöp eden mahkeme kararı!
ABD Kongresi üyelerinden Michael G. Grimm, İstanbul’da ölü bulunan Sarai Sierra'nın New York'taki ailesi ile bir araya gelerek üzüntülerini paylaştı. Grimm, “Türk halkı hiç tanımadığı bir insanın fotoğrafını taşıyarak bulmaya çalıştı. Aile bu konuda, Türk milletine çok minnet duyuyor.” dedi.

Ailenin Türk polisine çok teşekkür ettiğini belirten Staten Island Temsilcisi Grimm, ailenin zor bir dönem geçirdiğini, onlara bu konuda destek verilmesi gerektiğini söyledi. Sierra'nın Staten Island'ta bulunan annesi Betzaida ve babası Dennis Jimenez bir araya gelen Grimm, olaydan duyduğu üzüntüsünü dile getirdi.

Cihan Haber Ajası'na konuşan Grimm, “Acılı aile, Türk yetkililerin çalışmalarını çok takdir etti. Özellikle Umut Otobüsü'nü İstanbul sokaklarında kızı için dolaştıran Yakınlarını Kaybetmiş Aileler Derneği'ne (YAKAD) çok teşekkür ediyorlar. Türk halkı hiç tanımadığı bir insanın fotoğrafını taşıyarak bulmaya çalıştı. Aile bu konuda, Türk milletine çok minnet duyuyor." diye konuştu. Hem kendisinin hem de Dışişleri Bakanlığı'nın Türk yetkililerle birlikte çalıştıklarını söyleyen Grimm, ellerinden geldiğince acılı ailenin yanında olacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim