Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Türkiye’nin Priştine Büyükelçiliği tarafından düzenlenen 4. Türk Caz Haftası, Telvin Trio konseriyle start aldı. Türk Caz Haftası kapsamında Prizren ve Yakova’da da konserler verilecek.

Türk Caz Haftası'nın açılışına Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Songül Ozan’ın yanı sıra Priştine’de yaşayan Türkler ve cazseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan Büyükelçi Ozan, etkinliğin düzenlenmesine destek olan tüm Kosova ve Türk kurumlarına tek tek teşekkür etti. Türk Caz Haftası dolayısıyla bu yıl konserlerin sadece Priştine'de değil, aynı zamanda Prizren ve Yakova'da da düzenleneceğini belirten Songül Ozan, işbirliğinden dolayı bu şehirlerdeki yetkililere teşekkür etti.

14-18 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Türk Caz Haftası kapsamında bugün ve yarın Priştine'de, cuma günü ise Yakova'da konserler verilecek. Bu yıl ki Türk Caz Haftası, cumartesi günü Priştine'deki ulusal tiyatroda verilecek Sibel Köse konseri ile sona erecek.

Editör: TE Bilisim