Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad’la Moskova’da bir araya geldi. Görüşmede Suriye krizinin çözümü konusunda Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Lahdar İbrahimi’nin üzerinde çalıştığı yol haritası ele alındı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Suriye’de iç çatışmaların sona ermesi için barışçıl çözüm yollarından başka alternatifin olmadığı vurgulandı. 30 Haziran’da Cenevre’de sağlanan mutabakat çerçevesinde siyasi süreç devam ettirilmeli. Suriye halkının ve insan hayatının kurtuluşu için bir an önce ateşkesin sağlanmasına ihtiyaç var.” denildi.

Mikdad, Suriye’de yaşanan son gelişmeler, çatışmaların üstesinden gelmek için alınacak önlemler ve BM Suriye Özel Temsilcisi Lahdar İbrahimi’nin son ziyareti çerçevesinde detaylı bir rapor sundu.

Rusya Bakan Yardımcısı Cenevre’de sağlanan mutabakata uygun olarak Rusya’nın aldığı pozisyonu yüksek değerlendirdiklerini vurguladı.


Editör: TE Bilisim