Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Rus çift, tatil için gittiği Mısır'da içtiği sahte alkolden dolayı zehirlenerek hayatını kaybetti. Rus basını çiftin sahte alkolden dolayı hayatını kaybettiğini iddia etti. Andrey ve Marina Hmelev çiftinin akrabası olan Aleksandr Krutikov isimli Rus, ailenin otelde içki aldıktan sonra kendilerini kötü hissettiğini belirtti. Krutikov, “Önce eşi Andrey öldü. Marina’nın ise gözleri görmemeye başladı, sonra da acılar içinde hayatını kaybetti.” Dedi. Rusya’ya dönen çiftin çocukları ise Petersburg Havaalanı’nda aniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.
Mısırlı sağlık yetkilileri çiftin kalp krizinden öldüğünü iddia ederken, Rus doktorlar ölüm nedeninin metanol olduğuna söylüyor. Turistleri, Mısır’a gönderen Rus firma yetkilileri ise, ailenin yanlarında götürdüğü vodkadan zehirlendiğini iddia etti.

Mayıs 2011’de Bodrum’da aldıkları kaçak içki nedeni ile Rus turistler zehirlenmiş, zehirlenenlerden beşi yaşamını yitirmişti.

Editör: TE Bilisim