Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor Çin, Türkiye’deki Uygurlara Çin ajanları eliyle sınır ötesi zulmünü sürdürüyor
Moğolistan’da internet ortamında yoğun katılımla yapılan oylamada (Best Of Mongolia 2014) “Moğolistan’ın en iyileri” seçildi. Empathy Şirketi adı altında eğitim gösteren Moğol-Türk okulları, 2014 yılının en iyi okulları ödülünün sahibi oldu.

Hun İmparatorluğu'nun kuruluşunun 2223. yıl dönümü sebebiyle internet üzerinden düzenlenen "Moğolistan’ın en iyileri" anket oylamasında ödüller verildi. Ödül töreni başkent Ulanbator’daki Cengiz Han Oteli'nde yapıldı. Moğol basını ödül gecesine büyük ilgi gösterdi. 68 kurumun katıldığı ödül törenine Moğol-Türk okulları damgasını vurdu. (Best Of Mongolia 2014) “Moğolistan’ın en iyileri” okullar kategorisinde Moğolistan’ın en iyi okulları ödülünü aldı. Bunun yanı sıra ikinci bir ödül daha (Best Of Best Mongolia 2014) “Moğolistan’ın en iyilerinin en iyisi” ödülüne de layık görüldü.

Empathy Şirketi Genel Müdürü Mansur Turgut Karabulut, “Bu senede ödül almak bize nasip oldu. Tabii verdiğimiz eğitim öğretim sisteminin kalitesine işaret ediyor bu. Dolayısıyla milletimiz adına Moğol milleti adına verdiğimiz eğitimin güzelliği adına sevinçliyiz mutluyuz. Moğol halkına bizi buna layık gördüğü için çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

3 yıldır internet üzerinden düzenlenen anket oylamasında Moğol-Türk okulları üst üste 3. kez birinci seçilmiş oldu. Moğolistan’da hizmet veren eğitim kurumları, orta ve büyük ölçekli işletmeler, hastaneler, kurslar ve internet siteleri arasında yapılan oylamayla birlikte ödüller, bu anlamlı gecede sahiplerini bulmuş oldu.

Editör: TE Bilisim