Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı Afganistan Dernekleri Başkanı aday oldu… Mültecilere ‘birleşin’ çağrısı yaptı
Çok Önemli!

Mısırlı Öğrenci kardeşimizi geçen 10 gün önce Mısır'a yolcu etmiştik.

Mısır'a gidince Mısır'da olaylar protestolar varmış Dükkanlar mağazalar kapalı Bombalar patlıyor. Ve apar topar Türkiye ye geliyor. Az önce konuştuk hayırdı neler oluyor dedim. Darbeci Sisi geçen gün çok Stratejik iki adayı Suudi Arabistana satmış. Resmi olarak 1 Temmuz'da Suudların olacak. Tiran ve Sanafir adaları Alan Suudlar Sina yarımadasına hakim olma ve İsrail'e geçiş güzergahı açmaktadır.

Sisi başa geldiğinden bu yana Sina yarımadasında 50 bin kişiden fazla kişiyi katletti. Bunu hiçbir haber kanalı vermedi sadece bu bilgilere Katar'ın El Cezire kanalı ulaştı.

Onlara ambargo uygulanması meselesi de budur. Sina Yarımadası boşaltılıp israil'in ilerki zamanda başlayacağı Sınır hattı Boyunca Kanal projesi ile Akdenizi Akabe Deniziyle birleştirmek Yani Sina ada olacak ve İsrail Gazze'deki Müslümanları ve Filistinlilere Sinaya sürecek. Daha Sonra da Yavaş yavaş Sina'ya saldıracak ve kendilerine yerleşim yerleri hazırlayacaklar.

Halk bu yüzden satılan adalar için oynanan Sina yarımadası oyunu için protestolar yapıyor. Gazeteciler sokaklara caddelere sokulmuyor haber olmaması için.

Oyun Büyük.

Şevki Karabekiroğlu


Editör: TE Bilisim