Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi Ukrayna, Oyunun Sonu Nedir? Bütün Bir Ülkenin Özelleştirilmesi
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, çok yakında Türkiye’de Suriye’ye dost olan bir hükümetin kurulacağını söyledi. Perinçek, söz konusu açıklamayı Şam’da bir araya geldiği Baas Partisi Genel Sekreteri Hilal Hilal ile görüşmesi sırasında yaptı.

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’in davetlisi olarak Şam’da bulunan Perinçek ve beraberindeki heyet temalarına devam ediyor. Heyette eski Başbakan Yardımcısı Abdullatif Şener de bulunuyor.

Doğu Perinçek'e yakınlığıyla bilinen Aydınlık gazetesi, Perinçek Şam'daki temasları sırasında Suriye lideri Esed’in emperyalizmi yenmenin mümkün olduğunu kanıtladığını dile getirdi. Hükümeti sert sözlerle eleştiren Perinçek,” Türkiye’de Suriye’ye dost hükümet geliyor, bu bizim ihtiyacımız. Ve dostlarımıza söz veriyoruz. Çok yakında Türkiye’de, Suriye’ye dost bir hükümet kurulacaktır. Bu, Türkiye’nin ihtiyacıdır. Komşuya sadakati olmayanların yakında yıkılacağını göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Baas Partisi Genel Sekreteri Hilal ise, “Türk halkının komşularıyla iyi ilişkiler geliştirmek istediğini biliyoruz. Bugün mevcut hükümet, Türk milletinin iradesini çalmıştır. Ama hükümetler geçici, halklar kalıcıdır.” dedi.


Esed'in en başından Ankara'yı uyardığını, Suriye’ye saldıran teröristlerin, yarın da Türkiye’ye saldıracaklarını ifade eden Hilal, "Bizler bu saldırıların arkasında Siyonizm ve onu destekleyen ülkeleri beklerdik. Destek Türkiye’den gelince çok şaşırdık." dedi.


Editör: TE Bilisim