Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler! Dünya nüfusu hakkında istatistiki veriler tespit ve tavsiyeler!
Resmi temaslarda bulunmak üzere bu sabah Tahran'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani askeri törenle karşıladı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde düzenlenen resmi karşılama töreninden sonra iki lider bir araya gelecek. Recep Tayyip Erdoğan,temasları kapsamında Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısına başkanlık edecek. İki liderin, ortak basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Erdoğan’ı havaalanında İranlı yetkililer ve Türkiye’nin Tahran Büyükelçiliği çalışanları karşıladı. Erdoğan’a ziyaretinde ; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik eşlik ediyor. MİT Müsteşarı Hakan Fidan da heyette yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İran'ın dini lideri Hamaney ile de görüşmesi bekleniyor. Erdoğan akşam saatlerinde İran temaslarını tamamlayarak Ankara'ya dönecek.

Editör: TE Bilisim